Hoppa till innehåll

Om författaren

Författarinformation | BetterTattooing.com

Jag är en gesälltatuerare.

Jag har arbetat på många platser i USA och Kanada. De åsikter som uttrycks på den här webbplatsen är baserade på mina erfarenheter och tid i branschen. En del är också från vetenskapliga studier.

Jag skulle vilja lägga till ett förord ​​om vad som står på den här webbplatsen: Jag är bara en person som gillar att ställa frågor och tänka på vad jag ser.

Dessa artiklar är skrivna för att engagera och utbilda dem som är ute i den vilda världen av tatuering, att arbeta i en butik eller njuta av kulturen. Jag kommer att erkänna att vissa artiklar kan vara speciella angående vem de är skrivna. Ändå, jag, men e att alla som läser dem kan ta saker från en annan vinkel eller bättre förstå vad någon annan kan uppleva. 

Lite om mig själv:

På tatueringssidan gjorde jag mitt första inbrott i tatueringsbranschen i början av 2000-talet. Jag sökte aktivt upp professionella för att hjälpa mig att förbättra mig, men på den tiden fanns det en annan sort av butiksägare som gick med på att ta sig tid att utbilda mig i vad de ansåg vara säkra metoder inom branschen. Även om jag är tacksam för upplevelsen kände jag att jag saknade något. Det fanns liten förmåga att gå vidare i. Dessa mentorer presenterade tankar; Jag kände att det var nyckeln till att ständigt lära sig och se framsteg.

Min resa för att öka mina kunskaper började på vägen. Jag var tvungen att resa långt hemifrån; vid andra tillfällen var jag tvungen att tigga om all information. Det var en fantastisk resa och banade väg för mig att börja analysera tatueringsbranschen för att ta reda på var jag passade in i den.

Moving Forward

Jag älskar att lära mig. Att sätta sig in i tatuering och inte ha all information lättillgänglig var dock en utmaning. För att få reda på mer satt jag och tittade på hur branschhotshots arbetade, gick på seminarier och ställde frågor som en galning. Genom allt detta lärde jag mig väldigt lite. De flesta människor jag träffade var fokuserade på den konstnärliga sidan av tatuering, och väldigt få förstod den tekniska sidan av saken.

Allt jag hade sett eller hört måste testas på en klient; det här kändes som ett galet sätt att lära sig. Varför fanns det inte en plats eller en person som kunde ge mig fakta rakt!? Sedan föll jag ner i en djup ficka av varm luddig komfort när jag började ta mig tid att skriva ner vad jag gjorde och analysera resultaten månader efter en procedur. Det var som att börja om från början igen, men jag hade en utmärkt grund för vad jag inte skulle göra. Detta gjorde det lätt att identifiera vad jag visste skulle fungera och lägga ner det för andra att lära av. jag ville göra gott och sakta lärde sig hur man tar sig dit.

När jag ser tillbaka är jag uppriktigt tacksam för alla dessa människor, kunder och andra tatuerare som tog sig tid att hjälpa mig att utvecklas, även om det var en eländig upplevelse.

I Utgående

Vad kan jag säga om mig själv?

Jag vill hävda att jag säger att jag är en konsekvent tatuerare. Jag tror att jag är en bra tatuerare eftersom jag gör mycket färre misstag än jag gjorde för ett decennium sedan. Jag lyssnar på mina kunder och arbetar med dem. Denna idé om mig själv har fallgropar och får mig att undra vart jag ska ta vägen härifrån.

Jag vet att jag är långt ifrån bra, och min filosofi om tatuering är extrem på något sätt. Ändå vill jag behärska de tekniska aspekterna av tatuering och överlåta konsten till dem som tycker att det är viktigare.

På grund av detta vill jag be om ursäkt till alla i branschen som kan ta mina funderingar på fel sätt. Det är inte i mina ansträngningar att bash eller kritisera någon som försöker försörja sig eller förbättra sin skicklighet.

Välkommen till min hemsida. Jag hoppas du tycker om det.


Min portfölj